Община Плевен  продължава приема на документи за ползватели на социалната

...
Община Плевен  продължава приема на документи за ползватели на социалната
Коментари Харесай

Община Плевен продължава приема на документи за социални асистенти и за ползватели на услугата „Асистентска подкрепа”

Община Плевен  продължава приема на документи за ползватели на обществената услуга „ Асистентска поддръжка “ и за обществени асистенти.

Услугите се дават почасово в домашна среда на възрастни хора в неспособност за самообслужване, деца и лица с избрана от ТЕЛК нужда от непозната помощ.

Услугите се дават от обществен помощник приблизително до 3 часа и може да включват помощ за персонален тоалет, къпане, промяна на памперси, хранене, извършване на покупки, разчистване на населяваното жилище, пране, възнаграждение на битови сметки, придружаване при разходка, персонален доктор и други

            Териториалният обсег на услугите покрива всички обитаеми места от община Плевен.

Желаещите да се възползват от услугата могат да подават заявки на адрес: гр. Плевен, ул. “ Георги Бенковски “ № 61.

Лицата, искащи да бъдат назначени на служба „ Социален помощник “ за даване на обществената услуга „ Асистентска поддръжка ” по реда на Закона за обществените услуги е належащо да са в положително физическо и психологично здраве по отношение на качественото осъществяване на трудовите отговорности.

Необходими документи за кандидатстване:
Заявление – декларация (по образец):Документ за идентичност (за справка);Автобиография;Копие на документ за приключено образование;Медицинско удостоверение за общо здравословно състояние;Удостоверение от Център за психологично здраве, че не се води на доклад.Декларация от лицето, че е пълновръстен български жител, не е сложено под забраняване, не е осъждано за съзнателно закононарушение от общ темперамент за отнемане от независимост, не е лишено по съответния ред от правото да заема избрана позиция и не са му налагани ограничения като причинител по Закона за отбрана от домашното принуждение,  съгласие за предпазване и обработка на личните  данни по ЗЗЛД (по образец);Копие от трудова книжка;Други документи по преценка на претендента
        С утвърдените претенденти за заемане на длъжността „ Социален помощник “ се подписва трудов контракт на 8-часов работен ден, като един обществен помощник дава поддръжка на най-малко двама консуматори.

            Документи на претендентите за заемане на служба „ Социален помощник “ се подават в  град Плевен, бул. „ Русе “ № 1, ет. 1, стая 5  и стая 7 /сграда на някогашната Стоматология/,  всеки работен ден от 8,30 ч. до 17,00 часа.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР